Tietosuojakäytäntö tuotteelle Alumiiniseoksesta valmistettujen hissien valmistaja

Klo Alumiiniseos Elevator Company, josta pääsee osoitteesta http://fi.cnzcjd.com, yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on kävijöidemme yksityisyys. Tämä tietosuojakäytäntö sisältää Alumiiniseos Elevator Company keräämiä ja tallentamia tietoja ja niiden käyttöä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset lisätietoja tietosuojakäytännöstämme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain verkkotoimintaamme ja koskee verkkosivustomme kävijöitä heidän jakamiensa ja/tai keräämiensä tietojen osalta Alumiiniseos Elevator Company. Tämä käytäntö ei koske mitään tietoja, jotka on kerätty offline -tilassa tai muiden kanavien kuin tämän verkkosivuston kautta. Tietosuojakäytäntömme on luotu.

Suostumus

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt täten tietosuojakäytäntömme ja hyväksyt sen ehdot.

Keräämämme tiedot

Henkilötiedot, joita sinua pyydetään toimittamaan, ja syyt, miksi sinua pyydetään toimittamaan ne, tehdään sinulle selväksi, kun pyydämme sinua antamaan henkilökohtaiset tietosi.

Jos otat meihin yhteyttä suoraan, saatamme saada sinusta lisätietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, viestisi sisällön ja/tai liitteet, jotka voit lähettää meille, ja kaikki muut valitsemasi tiedot tarjota.-

-

Kun rekisteröidyt Tilille, saatamme pyytää yhteystietojasi, mukaan lukien kohteet kuten nimi, yrityksen nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kuinka käytämme tietojasi

Käytämme keräämiämme tietoja eri tavoin, esimerkiksi:

Lokitiedostot

Alumiiniseos Elevator Company noudattaa vakiomenettelyä lokitiedostojen käytössä. Nämä tiedostot kirjaavat kävijöitä, kun he vierailevat verkkosivustoilla. Kaikki hosting -yritykset tekevät tämän ja osan isännöintipalvelujen analytiikasta. Lokitiedostojen keräämät tiedot sisältävät Internet -protokolla (IP) -osoitteet, selaintyypin, Internet -palveluntarjoajan (ISP), päivämäärän ja aikaleiman, viittaus-/poistumissivut ja mahdollisesti napsautusten määrän. Näitä tietoja ei ole linkitetty mihinkään henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin. Tietojen tarkoitus on analysoida trendejä, hallinnoida sivustoa, seurata käyttäjien liikkeitä verkkosivustolla ja kerätä väestötietoja.

Evästeet ja verkkojäljitteet

Kuten kaikki muutkin sivustot, Alumiiniseos Elevator Company käyttää evästeitä. Näitä evästeitä käytetään tallentamaan tietoja, mukaan lukien kävijöiden mieltymykset ja verkkosivuston sivut, joilla kävijä on käyttänyt tai vieraillut. Tietoja käytetään optimoimaan käyttäjäkokemus muokkaamalla verkkosivustomme sisältöä kävijöiden selaintyypin ja/tai muiden tietojen perusteella.

Jos haluat lisätietoja evästeistä, lue.

Google DoubleClick DART -eväste

Google on yksi kolmannen osapuolen toimittajista sivustollamme. Se käyttää myös evästeitä, jotka tunnetaan nimellä DART -evästeet, mainosten näyttämiseksi sivuston kävijöille heidän vierailunsa perusteella osoitteessa www.website.com ja muilla Internet -sivustoilla. Vierailijat voivat kuitenkin kieltäytyä DART -evästeiden käytöstä käymällä Googlen mainos- ja sisältöverkoston tietosuojakäytännössä seuraavassa URL -osoitteessa - https://policies.google.com/technologies/ads

Mainoskumppanimme

Jotkut sivuston mainostajat voivat käyttää evästeitä ja verkkojäljitteitä. Mainoskumppanimme on lueteltu alla. Jokaisella mainoskumppanillamme on oma tietosuojakäytäntönsä käyttäjädatakäytäntöjään varten. Helpottaaksemme pääsyä, linkitimme alla oleviin tietosuojakäytäntöihin.

Mainoskumppaneiden tietosuojakäytännöt

Voit tutustua tähän luetteloon löytääksesi tietosuojakäytännön jokaiselle Alumiiniseos Elevator Company mainoskumppanille.

Kolmannen osapuolen mainospalvelimet tai mainosverkostot käyttävät tekniikoita, kuten evästeitä, JavaScriptiä tai verkkojäljitteitä, joita käytetään vastaavissa mainoksissaan ja Alumiiniseos Elevator Company -sivulla näkyvissä olevissa linkeissä, jotka lähetetään suoraan käyttäjien selaimeen. He saavat automaattisesti IP -osoitteesi, kun näin tapahtuu. Näitä tekniikoita käytetään niiden mainoskampanjoiden tehokkuuden mittaamiseen ja/tai vierailevilla verkkosivustoilla näkyvän mainossisällön yksilöimiseen.

Huomaa, että Alumiiniseos Elevator Company ei voi käyttää tai hallita näitä kolmannen osapuolen mainostajien käyttämiä evästeitä.

Kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöt

Alumiiniseos Elevator Company tietosuojakäytäntö ei koske muita mainostajia tai verkkosivustoja. Siksi neuvomme sinua tutustumaan tarkemmin näiden kolmansien osapuolten mainospalvelimien vastaaviin tietosuojakäytäntöihin. Se voi sisältää heidän käytäntöjään ja ohjeita tiettyjen vaihtoehtojen kieltämisestä.

Voit poistaa evästeet käytöstä yksittäisten selainasetusten kautta. Jos haluat tietää tarkempia tietoja evästeiden hallinnasta tietyillä selaimilla, löydät ne selainten vastaavilta verkkosivustoilta.

CCPA: n yksityisyysoikeudet (älä myy henkilökohtaisia ​​tietoja)

CCPA: n nojalla muun muassa Kalifornian kuluttajilla on oikeus:

Pyydä, että kuluttajan henkilötietoja keräävä yritys paljastaa luokat ja tietyt henkilötietojen osat, jotka yritys on kerännyt kuluttajista.

Pyydä yritystä poistamaan kaikki kuluttajan henkilötiedot, jotka yritys on kerännyt.

Pyydä yritystä, joka myy kuluttajan henkilötietoja, ei kuluttajan henkilötietoja.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

GDPR: n tietosuojaoikeudet

Haluamme varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus:

Oikeus tutustua-Sinulla on oikeus pyytää kopioita henkilötiedoistasi. Voimme veloittaa sinulta pienen maksun tästä palvelusta.

Oikeus oikaisuun-Sinulla on oikeus pyytää meitä korjaamaan kaikki tiedot, joiden uskot olevan epätarkkoja. Sinulla on myös oikeus pyytää, että täydennämme tiedot, joiden uskot olevan puutteellisia.

Oikeus tietojen poistamiseen-Sinulla on oikeus pyytää, että poistamme henkilötietosi tietyin ehdoin.

Oikeus rajoittaa käsittelyä-Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tietyin ehdoin.

Oikeus vastustaa käsittelyä-Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyämme tietyin ehdoin.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen-Sinulla on oikeus pyytää keräämiemme tietojen siirtämistä toiselle organisaatiolle tai suoraan sinulle tietyin ehdoin.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

Lasten tiedot

Toinen osa prioriteettiamme on lisätä lasten suojaa Internetin käytön aikana. Kehotamme vanhempia ja huoltajia tarkkailemaan, osallistumaan ja/tai seuraamaan ja ohjaamaan verkkotoimintaa.

Alumiiniseos Elevator Company ei tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos luulet, että lapsesi on antanut tällaisia ​​tietoja verkkosivustollamme, kehotamme sinua ottamaan meihin välittömästi yhteyttä ja me pyrimme poistamaan tällaiset tiedot viipymättä rekisteristämme.